Tarieven

Elke dierenartsenpraktijk stelt zijn eigen prijzen vast, afhankelijk van praktijk-specifieke kosten en uitgaven. Ook wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. We zullen hiervoor de nodigde faciliteiten in huis hebben met de daarbij behorende kennis. We streven daarbij naar een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Consulten:
Omdat wij overdag op afspraak werken kunnen wij alle tijd voor u nemen. Overdag zijn er meestal 3 dierenartsen aanwezig en 4 assistentes. Wij kunnen u zo optimaal te woord staan en mochten er extra handelingen verricht moeten worden dan staat er altijd een assistente klaar om te helpen. Ook hebben wij elke avond een inloopspreekuur met 1 arts en 1 assistente. Overdag is er dus meer tijd/ aandacht voor u.

Operaties:
Voor operaties maken we gebruik van een zeer veilig narcosemiddel. Tijdens de operatie komt uw dier aan de zuurstof met gasnarcose en worden hart, ademhaling en temperatuur continu gemonitord. Er is steeds een assistente bij de dierenarts aanwezig die uw dier scherp in de gaten houdt. We zijn op de hoogte van en ervaren met ras-specifieke reacties op narcose dus alle rassen zijn in goede handen.

Infuus/medicatie:
Voor de optimale doorbloeding in het lichaam krijgt uw dier bij ons standaard een infuus als het onder narcose gaat. Bij de honden doen wij dit door middel van een braunule in de voorpoot en bij katten gaat dit onder de huid in de nek zodat het op die manier opgenomen kan worden door het lichaam. Bij alle operaties wordt ook pijnstilling gegeven. Als uw hond al medicatie gebruikt, meldt u dit dan altijd aan de arts zodat deze er rekening mee kan houden!

 Prijslijst 2019 volgt binnenkort

Maak hier de vergelijking tussen meer dan 15 huisdierenverzekeringen gebaseerd op premie, dekking en voorwaarden en kijk welke het beste bij u en uw hond of kat past.

Loading poll...

algemeen