Stage/Vacatures

Als erkend Aequor opleidingsbedrijf bieden wij ruimte aan één stagiair paraveterinair in de praktijk. We willen immers optimale begeleiding geven. We geven de voorkeur aan blokstages. Uit ervaring blijkt dat als alle informatie dagelijks herhaald wordt, dit sneller door de stagiair wordt opgenomen dan in dag stages. Tevens word je dan beter voorbereid op het toekomstige bedrijfsleven.
Als je op onze praktijk stage wilt lopen kun je een e-mail sturen met een motivatiebrief en cv. Wij raden je wel aan om dit tijdig te doen en duidelijk aan te geven om welke data het gaat zodat we mogelijk direct voor je kunnen reserveren! We krijgen namelijk erg veel aanvragen binnen. Natuurlijk kan er ook altijd telefonisch contact worden opgenomen. Soms vragen we om eerst een dag mee te lopen zodat er van beide kanten even kennis gemaakt kan worden. Houd hier rekening mee.

aequor

Werken/vacature
Op dit moment hebben wij geen vacature open staan. Wel kan er een open sollicitatiebrief naar ons worden gestuurd. Dit kan via de mail of via de post. Wij bewaren alle open sollicitaties zodat we in de toekomst deze eventueel kunnen gebruiken.