Welkom

FenEpaint

Sterkliniek Dierenartsen Emmen bestaat al sinds de zestiger jaren en is gevestigd in Emmen centrum.

Vanaf het begin worden er naast de basis handelingen ook specialistische handelingen uitgevoerd.  Vanuit de omgeving worden er regelmatig patiënten naar ons doorgestuurd vanwege deze kennis en kunde. Na een periode van flinke groei is er in 1997 ingrijpend verbouwd. We beschikken sindsdien over twee behandelkamers, een modern uitgeruste operatiekamer, ruimte voor digitale röntgenfotografie, een eigen laboratorium, een opnameruimte voor de dieren en een ruime wachtkamer.

In 2014 zijn we uitgebreid naar 3 behandelkamers en in de loop van 2019 komt daar nog een behandelkamer bij.

We zijn dus een kliniek voor gezelschapsdieren die gebruik maakt van moderne technieken als echografie, digitale röntgen, laboratorium diagnostiek, cardiografie en scopie. We blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de diergeneeskunde door regelmatig cursussen te volgen, zowel de dierenartsen als de dierenartsassistentes. Hierdoor kunnen wij een optimale medische zorg garanderen met de nodige ondersteuning, alles gebaseerd op de nieuwste inzichten en technieken. Daarnaast hebben we als team ook veel plezier in ons werk en hebben we ieder onze eigen specialisaties.

Gemoedelijke sfeer

De zorg voor dieren staat natuurlijk voorop. Maar een gemoedelijke sfeer vinden we ook erg belangrijk; we nemen de tijd voor mens en dier. Er is altijd een luisterend oor en een kop koffie. Onze grootste genoegdoening is als een eigenaar tevreden is en een dier de maximale zorg heeft mogen krijgen.