Beste mensen,

Helaas zien wij in Emmen steeds meer Corona opduiken. Gelukkig kunnen wij nog steeds voor jullie huisdier(en) zorgen en dat willen we graag zo houden!

Nogmaals de regels op een rij;

  • Bij verkoudheidsklachten graag afspraak afzeggen, ook dan geen voeding of medicatie ophalen (laat bijv. iemand anders dit halen).
  • Bij binnenkomst altijd eerst uw handen desinfecteren bij onze desinfectie pomp.
  • In de wachtkamer geld mondkap plicht. Neem uw eigen mondkapje mee. (vergeten vraag gelijk een bij de balie)
  • Graag een mondkapje pakken in de spreekkamer uit de door ons geleverde doos. Dit i.v.m. de hygiëne, wij willen graag dat iedereen een schoon nieuw kapje draagt.
  • Er mag maar 1 begeleider met het dier naar binnen; dit geldt voor de gehele praktijk, dus ook de wachtkamer. Partner, familie en/of kinderen verzoeken wij om buiten te wachten of in de auto.
  • Zitten er 3 mensen in de wachtkamer, dan verzoeken wij u om buiten of in de auto te wachten, maar meldt wel even dat u er bent.
  • Voor het pinnen graag ook handdesinfectie. Bij voorkeur met pin betalen.
  • I.v.m. alle extra maatregelen rekenen wij €1,50 Coronatoeslag.

Tevens gelden de volgende regels nog steeds.

》Er wordt nu ontzettend veel medicatie opgehaald. De regel is dat wij voor 1 maand mee mogen geven, zo houden we ook medicatie voor andere huisdier(en) over.
》Vermijdt contact (geen handen schudden) en blijf op 1.5 meter afstand.
》Ook in de spreekkamer is de 1.5 meter afstand belangrijk! Bij afspraken als nagels knippen, bloed prikken of hechtingen verwijderen nemen 2 assistentes het dier mee naar de spreekkamer (hier kunt u niet bij zijn).
》Maak telefonisch een afspraak en kom alleen voor urgente dingen, echt zieke dieren.

We hebben naast al deze maatregelen besloten om het inloopspreekuur ‘s avonds te vervangen voor consult op afspraak.
Dit betekent dat u niet meer in de avond tussen 18.30 en 19.30 binnen kunt lopen en geholpen kan worden. Alles gaat op afspraak! U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met de assistente.

We willen op deze manier zo lang mogelijk de zorg voor uw dieren kunnen bieden en hopen op uw begrip.

Team Sterkliniek Dierenartsen Emmen

Als wij ons allemaal aan deze maatregelen houden, kunnen wij gewoon open blijven en voor uw huisdier(en) zorgen!

Is uw dier ziek? We staan voor u klaar! Wij willen graag de zorg kunnen blijven bieden voor uw huisdier en hopen op uw begrip!

 

Wij krijgen veel telefoontjes met de vraag of wij open blijven, i.v.m. de lockdown. In overleg met de KNMvD blijven de dierenartsenpraktijken open voor alle veterinaire zorg, zie artikel hieronder. Ook wij blijven dus open voor de zorg van uw huisdier(en), ook kunt u gerust medicatie en voeding komen ophalen. Mocht het anders worden, dan laten wij dit uiteraard weten via onze Facebook pagina of de website. Blijf gezond! https://www.knmvd.nl/dierenartspraktijken-blijven-zonder…/