Als erkend opleidingsbedrijf bieden wij ruimte aan één stagiair paraveterinair in de praktijk. We willen immers optimale begeleiding geven.

Voor paraveterinaire stage’s geven we de voorkeur aan blokstages en het liefst 3e en 4e jaars studenten. Uit ervaring blijkt dat als alle informatie dagelijks herhaald wordt, dit sneller door de stagiair wordt opgenomen dan in dag stages. Tevens wordt je dan beter voorbereid op het toekomstige bedrijfsleven. Vanwege de vele aanvragen hebben wij gekozen voor 3e en 4e jaars studenten.

Naast paraveterinaire stage’s bieden wij ook plekken voor snuffelstages.

Als je op onze praktijk stage wilt lopen kun je een e-mail sturen met een motivatiebrief en cv, daarnaast mag je ook altijd even langskomen. Wij raden je wel aan om dit tijdig te doen en duidelijk aan te geven om welke data het gaat zodat we mogelijk direct voor je kunnen reserveren! We krijgen namelijk erg veel aanvragen binnen. Natuurlijk kan er ook altijd telefonisch contact worden opgenomen.

Voordat er een stage wordt toegezegd vragen we je altijd even op gesprek te komen bij onze praktijkbegeleider. Voor langere stages vragen we om eerst een dag mee te lopen zodat er van beide kanten even kennis gemaakt kan worden. Houd hier rekening mee.

Voor alle vragen over stage’s kun je terecht bij onze praktijkbegeleider Moniek Robben.

 

 

Werken/vacature
Op dit moment zijn wij op zoek naar een dierenarts. Bij interesse neem contact met ons op of stuur een mail.  [email protected]